Fysioterapi o Yoga i Landskrona AB - Slogan

Övrigt, förutom Yoga...

Afrodans

Härlig konditionsträning med inspiration från afrikansk dans! Vi väver samman stora härliga rörelser så att vi avslutningsvis får en härlig dans! Du utgår från din egen förmåga och avgör hur jobbigt du vill ha det! Ta det lugnt och sväva med eller kör järnet så svetten lackar! Dansa barfota eller med skor!


Freepower

Ett pass med inspiration från yoga och kampsport! Kraftfulla och energiska övningar i härlig kombination som ger dej mer pondus! Svetten lackar garanterat!


Annan träning
Jag kan även erbjuda andra typer av träningspass förutom afrodans och yoga.  Pilates, pilatesboll, core, aerobics, step, styrkepass och stationsträning. Jag har också spinningutbildning. Hör gärna av dig till mig om det finns intresse att starta upp något ytterligare!

Förening
Om ditt lag eller din förening vill ha ett annat träningspass än de är vana vid! Variation förnöjer! 

 
Föreläsningar
Jag kan t.ex erbjuda föreläsningar inom ergonomi, hur man kan förebygga nacke, rygg och knärelaterade besvär. Jag är också ute i föreningar och föreläser om akut omhändertagande vid skador.


 
Företag/ konferens
För företag eller i samband med konferens kan vi skräddarsy föreläsning och/eller ett träningspass utifrån era behov. Varför inte avnjuta lite yogaövningar eller avspänning i samband med en konferens. 

 
Möhippa/ svensexa
Ett härligt afropass kan vara ett kul inslag i en möhippa/ svensexa. 
 

Vid intresse, kontakta mig för information och kostnad. Site Builder drivs av  Vistaprint